Etusivu / Point-S Oulu Yhteystiedot
Point-S Oulu Yhteystiedot 2019-10-26T14:16:35+00:00

Renkaat, renkaanvaihto, rengasliike Oulu

Point-S Oulu yhteystiedot

Perkkiöntie 7, 90410 Oulu 

Palvelemme:
Arkisin avoinna klo 8:00-17:00
Lauantaisin suljettu
Sunnuntaisin suljettu

Raskaspuoli:
Arkisin avoinna klo 7:00-17:00
Lauantaisin suljettu
Sunnuntaisin suljettu

Henkilökunta

Valitettavasti Oulun rengashotelli on tällähetkellä täynnä, emmekä ota uusia asiakkaita rengashotelliin.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä ja palaamme asiaan arkipäivinä vuorokauden kuluessa.

Arvostamme yksityisyyttäsi, emme jaa tietojasi eteenpäin kolmansille osapuolille.

Slider

Henkilökunta

Lauri Kortesalmi

+358 40 122 5569
lauri.kortesalmi@pointsoulu.fi

Henkilöautojen renkaat
Pakettiautojen renkaat
Erikoisvanteet
Alustasarjat
Raskas kalusto

Sakari Tilus

+358 40 122 5568
sakari.tilus@pointsoulu.fi

Henkilöautojen renkaat
Pakettiautojen renkaat
Erikoisvanteet
Alustasarjat
Raskas kalusto
Tukkumyynti

Mikko Nevala

+358 40 122 5562
mikko.nevala@pointsoulu.fi

Henkilöautojen renkaat
Pakettiautojen renkaat
Erikoisvanteet
Raskas kalusto

Felipe Garcia

040 122 5564
felipe.garcia@pointsoulu.fi

Logistiikka

Sami Moilanen

040 122 5565
myynti@pointsoulu.fi

Henkilöautojen renkaat
Pakettiautojen renkaat
Erikoisvanteet

Jari Lohva

040 122 5566
myynti@pointsoulu.fi

Henkilöautojen renkaat
Pakettiautojen renkaat
Erikoisvanteet
Raskaskalusto

Petri Aspelund

040 122 5561
raskasrengas@pointsoulu.fi

Raskaskalusto

24H palvelu

020 320 050

Lapin Kumi Oy rantautui Ouluun 2011 jolloin avasimme Vasaraperälle uuden POINT-S konseptin mukaisen erilaisen rengasliikkeen.

Tämä ajanjakso käynnisti myös uuden konseptin myymälöissämme, johon kuuluu entistä tärkeämpänä osana asiakkaiden viihtyvyys työn aikana.

Vuonna 2015 muutimme tien toiselle puolelle Perkkiöntie 7 valmistuneisiin uusiin tiloihin, joissa palvelemme teitä Oulun suurimmassa rengasalan kiinteistössä. Nopean palvelun varmistavat 10 henkilö- ja pakettiautojen vaihtopaikkaa, kaksi läpiajettavaa raskaan kaluston paikkaa ja kaksi nelipyöräsuuntaus paikkaa. Kaikki ajoneuvot luovutetaan sisätiloista, joten meille ei ole pelkästään helppo tulla vaan myös lähteminen on helppoa, kun autoon pääsee lämpimistä sisätiloista.

Oulussa sijaitsee myös Lapin Kumi Oy:n keskusvarasto samassa pihapiirissä mikä mahdollistaa Pohjois-Suomen laajimman valikoiman renkaita ja vanteita. Myymälässämme on koko ajan näytillä laaja valikoima kesärenkaita, talvirenkaita, raskaan kaluston renkaita sekä sokerina pohjalla yli 150 erilaista alumiinivannetta. Tämän ansiosta meiltä saat monesti heti mukaan sen mitä muualla joutuisit odottamaan, hyllystä löytyy myös isoja 19”, 20”, 21” ja 22” koon vanteita ja renkaita valittavaksi asti. Kattavat rahoituspalvelut mahdollistavat ostosten jakamisen eriin (voit hakea luoton valmiiksi klikkaamalla tästä) ja meillä käy kaikki kortit, myös American Express (AMEX) ja Diners Club. Tuotteiden lisäksi myymälässämme on aina tarjolla lämpimiä juomia veloituksetta, WLAN, Televisio, uunituore Kaleva sekä uusimmat aikakausilehdet.  Virvoitusjuomia voitte ostaa automaatista.

Rengashotellipalvelut ovat nykyään entistä suositumpia niiden tarjoaman helppouden ansiosta. Me Point-S Oulussa olemme vastanneet kysyntään ja laajentaneet rajusti rengashotellia hiljattain, joten meiltä löytyy tilaa myös sinun renkaillesi. Hotelliasiakkaamme saavat vaihtoajan lähestyessä ajanvaraus ehdotukset tekstiviestitse ja lisäksi ajan voi varata myös netissä, puhelimitse tai sähköpostitse. Me myös huolehdimme renkaittesi kunnosta ja ilmoitamme mikäli uusiminen on ajankohtainen.

Meidän tavoitatte helposti. Renkaiden allevaihdon, tasapainotuksen tai nelipyöräsuuntauksen voitte varata helposti netistä. Nykyaikaisen puhelinjärjestelmän ansiosta soitamme kaikki meille saapuvat puhelut takaisin, mikäli emme heti pysty vastaamaan. Verkkokauppamme palvelee henkilö ja pakettiautoasiakkaitamme 24/7 ja luonnollisesti meille saa aina tulla käymään paikan päälle tutustumaan tuotteisiin.

Tässä pintaraapaisu mitä on Erilainen rengasliike! Tule Point-S Perkkiöntielle Oulun Vasaraperälle, me palvelemme sinua reippaalla asenteella!