Continental renkaat

Tutustu Continental rengasvalikoimaamme rauhassa, ja valitse omaan autoosi parhaiten sopivat renkaat ja tilaa ne itsellesi. Continentaliin ei pety!

Jos siis arvostat turvallisuutta, huippuluokan laatua ja ajo-ominaisuuksia sekä renkaiden ympäristöystävällisyyttä, niin valitse allesi Continental renkaat. Ne ovat huippulaatua järkevään hintaan, ja ne saavat toistuvasti hyviä kokemuksia ja palautetta niiden käyttäjiltä!

Lisätietoa valmistajasta

Continental renkaat on saksalainen taidonnäyte huippulaadukkaista ja turvallisista renkaista. Continentalin suosiosta kertoo jotain se, että 1/3 osa Euroopassa ostetuista autoista toimitetaan siten, että niissä on automaattisesti Continental renkaat alla. Laatu tunnistetaan, eikä renkaiden hintakaan ole varsinkaan renkaiden laatuun nähden suuri.

Yrityksenä Continental on perustettu vuonna 1871, joten heillä on yli 140 vuoden mittainen kokemus renkaista ja autoista, mikä näkyy renkaiden uusimpina teknologioina ja panostuksina mm. ympäristöystävällisyyteen ja turvallisuuteen.

Continental onkin asettanut yhtenä maailman merkittävimpänä autoilun turvallisuuden asiantuntijoista itselleen suuren tavoitteen nimeltä Vision Zero. Vision Zero lähti siitä, että Continental kehitti itselleen ensiksi parhaat mahdolliset jarrutusominaisuudet ja siitä he jatkavat kohti sellaista tieliikennettä, jossa ei tapahdu kuolemaan tai loukkaantumiseen johtavia onnettomuuksia lainkaan.

Haaste on suuri, mutta toteutettavissa, koska Continental hallitsee laajasti kaikki jarruttamisen vaiheet jarrupolkimesta renkaisiin.

Ympäristöystävällisyys näkyy etenkin hybridi- ja sähköautoihin kehitetyissä renkaissa, joilla on vähennetty merkittävästi CO2-päästöjä.

Continental on osallistunut vuodesta 2007 lähtien 575 rengastestiin. Näistä 454 kertaa eli n. 79% kaikista testeistä, joihin Continental on osallistunut, on se saanut korkeimmat suositukset testaajilta. Huikea tulos, mikä ei siinä mielessä yllätä, koska Continental on Saksan 21. suurin yritys, joten sillä on valtavasti resursseja tehdä sen tuotteista tuotekehityksen avulla jatkuvasti parempia.

Merkki

Kausi

Rengastyyppi