General renkaat

General renkaat ovat amerikkalaisen General Tire -yhtiön valmistamia renkaita. Yhtiö on perustettu jo vuonna 1915, mikä tekee siitä yhden maailman vanhimmista rengasvalmistajista. Pitkä historia takaa pitkän kokemuksen renkaiden valmistamisessa, minkä takia General renkaat ovat erittäin laadukkaita renkaita.

Laadukkuutta tukee vielä se, että saksalainen maailman suurimpiin rengasvalmistajiin kuuluva Continental osti General Tire -yhtiön itselleen, joten kahden jättiläisen yhdistyessä ei voi syntyä muuta kuin aivan valtavan hyviä renkaita! Renkaat soveltuvat kaikille alustoille: kaupunkiin, mökkitielle ja maastoon. Kesällä ja talvella.

General renkaat on luotu katumaastureihin ja 4×4-autoihin

Erityisesti erinomaisten maasto-ominaisuuksien ansiosta General renkaat ovat todella suosittuja ja arvostettuja 4×4 ja SUV-autoilijoiden keskuudessa, koska pito pysyy vaativissakin olosuhteissa ja maastoissa. Myös kestävyyttä renkaista löytyy valtavasti!

Generalin sanoin: ”Viemme sinut minne tahansa – hyväkuntoisilla teillä tai ajamattomassa maastossa.”

Löydät valikoimastamme niin General kesärenkaat kuin General talvirenkaat.

Kaikki renkaat soveltuvat erinomaisesti maantieajoon kaupunkiin ja soratielle. Jos ajat maasturillasi maastossa, niin tarkasta tai kysy meiltä renkaiden maasto-ominaisuuksista. Kaikki renkaat eivät nimittäin ole automaattisesti maastoon tarkoitettuja, vaan maasto-ominaisuudet vaihtelevat 0%:sta 80%:iin.

Tutustu valikoimaamme!

Jos tarvitse huippulaadukkaat kesärenkaat tai talvirenkaat SUV:hesi tai 4×4-autoosi, niin General renkaat ovat ne, joita me suosittelemme monen muun tavoin.

Hyvin usea tunnettu ja laadukas maasturivalmistaja on valinnut General renkaat valmistamiensa autojen ensiasennusrenkaiksi kyseisten renkaiden erinomaisen soveltuvuuden ansiosta juuri maastureihin ja katumaastureihin.

Yli 100 vuoden kehitystyö ei ole todellakaan mennyt hukkaan, vaan näillä renkailla pääsee todellakin minne tahansa, kunhan valitset vain ajotarpeeseesi sopivat General renkaat. Tutustu siis valikoimaamme!

Merkki

Kausi

Rengastyyppi