Goodyear renkaat

Goodyear-renkaat omaavat yli 110 vuoden kokemuksen renkaiden valmistamisesta. Yritys perustettiin vuonna 1898 ja se on valmistanut maailman ensimmäisen henkilöautoon asennettavan ja irroitettavan renkaan. Goodyear-renkaita valmistetaan yli 22 maassa ja yrityksessä työskentelee lähes 70 000 henkilöä.

Renkaiden huippuluokan laadusta ja jatkuvasta kehitystyöstä kertoo se, että Goodyear-renkaat ovat mm. Formula-1 sarjan menestynein, eli eniten voittoja ja maailmanmestaruuksia saavuttanut rengasvalmistaja.

Tähän huippuluokan laatuun on päästy Goodyearin ainutlaatuisella testiprosessilla, jossa renkaita testataan eri tilanteissa ja olosuhteissa yli 50 suorituskykykriteerin osalta. Näin Goodyear-renkaat pystyvät lupaamaan, että ne tuovat erinomaisen ajokokemuksen niin ajomukavuuden kuin -turvallisuudenkin osalta.

Tässä kaksi esimerkkiä Goodyearin nerokkaista innovaatioista, joita he ovat kehittäneet viime vuosien aikana:

Sound Comfort Technology vähentää renkaista syntyvää melua

Goodyear-renkaiden ainutlaatuinen Sound Comfort Technology on rengasinnovaation, jonka avulla auton sisätilan melu vähenee jopa 50% ilman, että suorituskyky kärsii lainkaan. Teknologia toimii siten, että renkaan sisäpintaan on kiinnitetty vaahtorengas, joka avulla melua saadaan vähennettyä ennennäkemättömällä tavalla jopa puoleen.

SealTech -innovaatio paikkaa renkaita automaattisesti

SealTech -innovaation avulla rengas paikkaa itsensä automaattisesti jopa silloin, kun renkaan kulutuspintaan syntynyt reikä on halkaisijaltaan 5 mm.

Näin rengasta ei tarvitse pysähtyä heti vaihtamaan tienlaitaan, vaan rengas säilyttää suorituskykynsä lähes yhtä hyvänä ehjään renkaaseen verrattaessa. Vararengasta ei siis välttämättä tarvitse, mutta suosittelemme vaihtamaan renkaan päästyäsi perille tai ainakin näyttämään syntynyttä reikää asiantuntevassa rengasliikkeessä.

Tutustu Goodyear-renkaiden valikoimaamme

Löydät valikoimastamme monipuolisen valikoiman Goodyear-kesärenkaita sekä Goodyear-talvirenkaita. Kaikki renkaat ovat läpäisseet Goodyearin vaativat suorituskykytestit ja sijoittuneet siksi lähes kaikkien Euroopan johtavien autolehtien testeissä aivan kärkisijoille.

Se takaa sen, että kaikissa kyseisen rengasvalmistajan renkaissa on huippuluokan pito-ominaisuudet soralla, asfaltilla, kuivalla ja märällä. Nerokkaat innovaatiot eivät saa olla kuitenkaan renkaiden ykkösprioriteetti, vaan sen pitää aina olla renkaiden ajomukavuus ja -turvallisuus. Goodyear on kuitenkin onnistunut tukemaan innovaatioillaan loistavasti näitä molempia, mikä tekee heidän valmistamistaan renkaista varman valinnan jokaiselle autoilijalle.

Tutustu lisää Goodyear-renkaisiin ja tilaa sopivat renkaat itsellesi!

Merkki

Kausi

Rengastyyppi