Etusivu / Tuotteet / Nokian Hakka Blue 2

Nokian Hakka Blue 2

Nokian Hakka Blue 2 kesärengas soveltuu loistavasti keskikokoisiin henkilöautoihin ja urheilullisiin perheautoihin.  

Tämä uuden sukupolven kesärengas on testivoittaja useissa vuoden 2017 kesärengastesteissä ja sijoittunut myös vuonna 2018 kerran jo toiseksi. Erityistä kehua Nokian Hakka Blue 2 on saanut erinomaisista vierimisominaisuuksistaan vähäisen vierimisvastuksen takia. Testaajien mukaan rengas toimii uskomattoman hyvin kuivalla asfaltilla, mutta ennen kaikkea he yllättyivät sen toimintakyvystä märällä asfaltilla, mikä nostikin renkaan ykkös- ja kakkossijoille useissa uusimmissa testeissä. 

Nokian Hakka Blue 2 vahvuudet: 

  • Napakka ajotuntuma märällä asfaltilla Dry Touch -konseptin ansiosta 
  • Pysähtyy nopeasti märälläkin tiellä 
  • Torjuu vesiliirtovaaraa 
  • Ajotuntuma on miellyttävä 
  • Hiljainen rengasääni Silent Groove -teknologian ansiosta 

Hakka Blue 2 tarjoaa turvallista ja kestävää ajonautintoa heti lumien sulamisesta syksyn pimeisiin keleihin asti! 

Hintaesimerkkejä:

195/65R15 – 396€
205/55R16 – 479€

Kaikki hinnat sisältävät 4kpl renkaita alle asennettuna.

RAHOITUS
Siirry verkkokauppaan Ota yhteyttä

Kuvaus

Ympäristöystävällinen 

Nokian Hakka Blue 2:ssa on keskitytty laajasti siihen, että sen on ympäristöystävällinen kesärengas. Erinomaisesta ajotuntumasta ja turvallisuudesta tietysti lainkaan tinkimättä. Nokian Renkaiden valmistuksessa käytetään pelkästään puhdistettuja öljyjä. Haitallisia kemikaaleja ei käytetä. Nokian Renkaat olivat maailman ensimmäinen rengasvalmistaja, joka siirtyi käyttämään 100% puhdistettuja öljyjä renkaiden valmistusprosessissa. 

Teknologia vesiliirtoa vastaan 

Dry Touch 2 -lamellit sijaitsevat renkaan kulutuspinnalla. Ne siirtävät renkaan ja tienpinnan välisen veden renkaan keskiosan pääuriin. Tällöin renkaan ja tienpinnan välinen pinta-ala pysyy suurena myös märällä alustalla, mikä vähentää vesiliirtoon joutumisen vaaraa ja pitää auton hallittavuuden hyvänä myös mahdollisissa vesiliirtotilanteissa. 

Erinomainen märkäpito 

Nokian Hakka Blue Hybrid -kumisekoitus tuo aiempaa paremman märkäpidon ja polttoainesäästön. Kumisekoitus on sellainen, että se mukautuu lämpötilan muutoksiin, mikä johtaa loistavaan pitoon niin keväällä, kesällä kuin syksylläkin; märällä sekä kuivalla asfaltilla. 

Kumisekoitus, joka vähentää renkaan kulumista 

Kumisekoitukseen on lisätty myös mäntyöljyä, joka vähentää kumisekoituksen molekyylien välistä kitkaa. Pienempi kitka tarkoittaa matalampaa lämpötilaa ja matalampi lämpötila pienempää kulumista! 

Hiljainen 

Nokian Hakka Blue 2 on erittäinen hiljainen rengas, koska siinä on mullistava Silent Groove -Design. Se tarkoittaa sitä, että renkaan pitkittäisripojen seinämiin on muotoiltu golpallon pinnasta tuttuja puolipallomaista pintakuvioita. Tuo pintakuvio hallitsee ilmavirtausta halliten samalla ilmavirtauksesta syntynyttä ääntä. Kyseisen teknologian ansiosta sekä sisä- että ohiajomelu ovat merkittävästi matalampia kuin aikaisemmin. 

Lisäksi ilmanvastus pienenee kuvion ansiosta, mikä jäähdyttää renkaan pintaa. Viileämpi renkaan pinta ei kulu yhtä paljon kuin kuuma. Siksi se antaa sinulle tuhansittain lisäkilometrejä täysillä ajo-ominaisuuksilla! 

Nokian Hakka Blue 2:n hinta on laatuun nähden todella edullinen! 

Pyydä tarjous

Lisätiedot

Rengastyyppi

Merkki

NOKIAN

Kausi