Etusivu / Tuotteet / Nokian Hakka Green 2

Nokian Hakka Green 2

Nokian Hakka Green 2 kesärengas on loistava valinta pieniin ja keskikokoisiin perheautoihin. Rengas on sijoittunut loistavasti useissa rengastesteissä. Hakka Green 2:ssa on panostettu turvallisuuteen, kestävyyteen ja vähäiseen polttoaineen kulutukseen.  

  • Huippuluokan pito myös märällä tiellä (jopa 18 metriä lyhyempi jarrutusmatka) 
  • Vakaa ja miellyttävä ajotuntuma 
  • Alhainen polttoaineenkulutus (kulutus vähenee jopa 0,6l/100km) 
  • Kulumiskestävyys on 15% aiempaa parempi 
Siirry verkkokauppaan Ota yhteyttä

Kuvaus

Ympäristöystävällinen 

Nokian Hakka Green 2:ssa on panostettu paljon sen ympäristöystävällisyyteen hyvästä ajotuntumasta ja turvallisuudesta yhtään tinkimättä. Valmistuksessa käytetään ainoastaan puhdistettuja öljyjä. Myrkyllisiä tai syöpää aiheuttavia kemikaaleja ei käytetä lainkaan. Nokian Renkaat ovatkin maailman ensimmäinen rengasvalmistaja, joka siirtyi käyttämään 100% puhdistettuja öljyjä renkaiden valmistuksessaan.  

Hiljainen 

Nokian Hakka Green 2 on todella hiljainen rengas ainutlaatuisen Silent Groove -Designin ansiosta. Renkaan pitkittäisripojen seinämissä on golfpallon pinnasta tuttuja puolipallomaista pintakuviota, jotka hallitsevat ilmavirtausta ja näin syntynyttä ääntä. Tämän tekniikan ansiosta sekä sisä- että ohiajomelu ovat huomattavasti pienemmät kuin aiemmin. 

Ilmanvastuksen pienentyminen jäähdyttää renkaan pintaa, jolloin kumi ei kulu yhtä paljon. Se tuo autoilijalle tuhansia turvallisia ajokilometrejä lisää! 

Vähentynyt vesiliirtovaara 

Renkaan kulutuspinnan keskiosan leikkaavat sirppiurat ohjaavat veden pitkittäisuriin, mikä vähentää vesiliirron vaaraa ja parantaa auton hallittavuutta. Renkaassa on muutenkin panostettu paljon siihen, että kulutuspinnan kuviot esim. trumpettiurat, ohjaavat vettä tehokkaasti pitkittäisuriin, koska mitä paremmin vesi ohjataan syviin pitkittäisuriin, sen enemmän kulutuspinta ja tie koskettavat toisiaan märällä tiellä, ja sen napakampi ajotuntuma on. 

Renkaan turvallisuuden kruunaa Driving Safety Indicator. Se on renkaan keskirivassa sijaitseva kulumisvaroitin, joka ilmaisee renkaan urasyvyyden selvästi. Voit tarkastaa urasyvyyden koska tahansa, koska numerot häviävät sitä mukaa, kun urasyvyys kuluu. 

Erinomainen rakenne 

Renkaassa on High Modulus Carbon Black -nokipartikkeleita, jotka kasvattavat renkaan viilto- ja pistokestävyyttä sekä repimislujuutta. 

Nokian Hakka Green 2:ssa on uusi teräsvyöranneke, joka tekee ajokäytöksestä varmaa myös uraisella tiellä. Uusi jämäkämpi rakenne tuo mukanaan pienemmät polttoainekulut, koska hukkaenergian määrä on huomattavan vähäinen uuden teräsvyörakenteen ansiosta. 

Nokian Hakka Green 2:n hinta on laatuun nähden todella edullinen! 

Pyydä tarjous

Lisätiedot

Rengastyyppi

Merkki

NOKIAN

Kausi