Michelin renkaat

Michelin renkaat on perustettu vuonna 1889 kahden ranskalaisen veljeksen toimesta. Pitkän historian aikana Michelin on kehittänyt useita uusia innovaatioita rengasalalla, joista merkittävimmät ovat mullistaneet rengasalan. Michelin kehitti esimerkiksi ensimmäisenä sellaisen renkaan, jota ei tarvinnut liimata vanteeseen. Tuo keksintö ohjaa renkaiden valmistusta yhä tänä päivänä.

Lisätietoa valmistajasta

Michelin tuottaa vuosittain yli 187 miljoonaa rengasta, sillä on yli 100 000 työntekijää ja myyntiä tapahtuu kaikilla mantereilla. Näiden seikkojen ansiosta Michelin on maailman toisiksi suurin renkaiden valmistaja Bridgestonen jälkeen. Michelin renkaat ovat mm. suurempi yritys, kuin Goodyear ja Continental yhteensä. Mistään pienestä rengasfirmasta ei siis ole kyse, kuten kaikki varmasti tietävätkin. Se näkyy suoraan myös tuotteiden laadussa ja ovathan Michelin renkaat niittäneet voittoja ja kunniaa useissa maailmanluokan autourheilusarjoissa, kuten MotoGP:ssä, F1:ssä ja WRC:ssä.

Säilyttääkseen heidän suuren markkina-asemansa, Michelin aikoo heidän sanojensa mukaan panostaa jatkossakin vahvasti innovaatioihin sekä tuotteiden ja palveluiden suorituskykyyn.

Michelinin päämäärä onkin ollut aina heidän perustamisestaan lähtien se, että he haluavat edistää ihmisten, tavaroiden ja palveluiden vapaata liikkuvuutta. ”Michelin viitoittaa tietä” niinkuin yhtiö tapaa sanoa.

Renkaiden laadussa Michelin on panostanut aina kokonaisvaltaiseen suorituskykyyn, eli kaikkien renkaan vastakkaistenkin ominaisuuksien yhtäaikaiseen parantamiseen. Renkaan tulee nimittäin kantaa ajoneuvon kuorma, kuljettaa, ohjata ajoneuvoa, välittää moottorista tulevat voimat jne.

Jos rengas ei ota huomioon kaikkia ominaisuuksia, joita renkaalta vaaditaan, niin renkaaseen ei voi luottaa. Tämän periaatteen ympärille perustuu Michelinin rengaskehitys!

Michelin renkaiden laajaan valikoimaamme kuuluu yhtiön viimeisimmät premium-luokan renkaat, jotka pääsevät taatusti läpi vaativimmankin kuskin rengastutkasta läpi!

Tutustu valikoimaamme ja valitse juuri sinun autoosi sopivat Michelin renkaat. Jos sinulla on kysyttävää, niin ota yhteyttä lähimpään toimipisteeseesi!

Merkki

Kausi

Rengastyyppi