Minerva renkaat

Meidän valikoimastamme löydät kattavasti Minerva kesärenkaat pakettiautoihin, henkilöautoihin ja katumaastureihin! Toki Minervalta löytyy myös urheiluautoihin painottuneita renkaita, joista esimerkkeinä Minerva F205 ja Minerva F105.

Lisätietoa valmistajasta

Minerva kesärenkaat ovat eurooppalaista käsialaa, ja siksi ne soveltuvat loistavasti myös meille suomalaisille. Minervan renkaat tarjoavat tasapainoista ajomukavuutta kovissakin vauhdeissa sekä tukevaa ajotuntumaa myös märällä asfaltilla.

Minerva renkaat ovat saaneet alkunsa jo 90-luvulla. Minerva onkin valmistanut renkaita yli 20 vuoden ajan vuodesta 1995 lähtien. Sen renkaita myydään yli 70 maassa ja käytetään kaikilla mantereilla ja niitä myydään yli 1,5 miljoonaa kappaletta vuosittain. Siis aivan valtava määrä! Tuon takia Minervan renkaat ovat yksi maailman johtavimpia yksityisen tuotemerkin renkaita.

Minerva on belgialainen renkaidenvalmistaja, jota tukee saksalainen Continental-yhtymä, joka on puolestaan yksi rengasalan merkittävimpiä uranuurtajia, rengasvalmistajia ja vaikuttajia. Renkaiden valmistusmaat sijaitsevat sekä Euroopassa että Aasiassa.

Minerva renkaat ovat myös hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia.

  • Eurooppalaista laatua – Huippulaadukas ja edullinen rengas, joka on suunniteltu Euroopassa eurooppalaisiin olosuhteisiin.
  • Teknologiaan ja innovaatioon panostava – Minerva parantaa jatkuvasti renkaiden ajo-ominaisuuksia ja ulkonäköä. Toisinaan pioneerin tavoin.
  • Loistava ajomukavuus hiljaisen äänen ja tukevan ajotuntuman ansiosta
  • Edullinen – suurten valmistuserien sekä pienen polttoaineen kulutuksen ansiosta rengas on edullinen ostaa ja käyttää
  • ISO-sertifioitu – Minerva renkaat täyttävät siis kaikki Euroopan asettamat vaatimukset renkaille

Merkki

Kausi