Pakettiauton talvirenkaat

Merkki

Kausi

Rengastyyppi

  • TALVIPITOA JA TEHOA AMMATTILAISILLE Kestävä nastarengas uutuus paketti- ja jakeluautoihin Uusi Nokian Hakkapeliitta C3 nastarengas helpottaa raskaan sarjan ammattilaisten arkea. Ankarissa talvioloissa suvereenisti liikkuva kestävä nastarengas tarjoaa Hakkapeliittamaisen tasapainoisen talvipidon lisäksi vakaata ajettavuutta autoilijoille, jotka kulkevat tien päällä työkseen. KESTÄVÄ NELIÖTERÄSNASTA VARMISTAA TASAPAINOISEN TALVIPIDON VAKIOVARUSTEENA ENEMMÄN AJOKILOMETREJÄ, PIENI VIERINTÄVASTUS JA OIVALLISET AJO-OMINAISUUDET, JOTKA SÄILYVÄT KOKO KÄYTTÖIÄN TARKKA JA VAKAA AJOTUNTUMA RASKAALLAKIN KUORMALLA VIRALLISESTI HYVÄKSYTTY TALVIKÄYTTÖÖN
  • Täydellisen turvallinen lumella ja jäällä. Parantunut pito ja käsiteltävyys jäällä Optimoitu käsiteltävyys lumella. Lyhyet jarrutusmatkat lumella.
  • Kestävyyttä ja taloudellisuutta pohjoismaisissa talviolosuhteissa. Ammattikuljettajille tarkoitettu nastoitettu MICHELIN Agilis X-Ice North tarjoaa parantuneen turvallisuuden kaikilla talvikeleillä sekä lisääntyneen kestävyyden ja taloudellisuuden.
  • Nastarengas pakettiautoille. Hyvä pito ja ajettavuus pohjoisen talviolosuhteissa.
  • Suosittu trailereiden, vaunujen ja jakeluautojen nastarengas.
  • TAVARA-AUTOTAinutlaatuinen hallittavuus ja pito.Erinomainen kiihdytys- ja jarrutuspito.Vahva runkorakenne antaa pitkän käyttöiän. Nastojen sijoitus mahdollisimman leveälle alueelle antaa optimaalisen tasapainon pidon, melun ja kulutuskestävyyden välillä. Nastan ja nastanreiän yhteen sovitetun muotoilun ansiosta nastat pysyvät lujasti paikoillaan.
  • KC-11 nastarengas on moderni rengas katumaastureihin, maastoajoneuvoihin ja pakettiautoihin. Samansuuntainen pintakuviointi ja uudenkaltainen profiilirakenne täydelliseen pitoon lumella ja jäällä. Poikkeuksellisen hyvät käsittelyominaisuudet märällä ja kuivissa olosuhteissa. Pitkään kestävä rengas M+S.