Pirelli renkaat

Pirellin renkaiden huippulaadun takaa heidän panostuksensa kehitystyöhön. Pirelli työllistää yli 30 000 henkilöä ympäri maailmaa, joista iso osa kuuluu juuri tuotekehityksen piiriin. Tarkoituksena on valmistaa maailman parhaita kuluttajakäyttöön soveltuvia renkaita, jotka ovat:

  • Turvallisia
  • Edullisia ajaa
  • Kestäviä
  • Hiljaisia
  • Huipputason ajotuntumalla

Kokemuksestamme voimme sanoa, että nuo lupaukset pitävät myös täysin paikkaansa! Pirellin renkaat ovat kesärenkaiden parhaimmistoa ja ne soveltuvat loistavasti niin märälle kuin kuivalle asfaltille sekä soralle!

Lisätietoa valmistajasta

Pirelli renkaat ovat yksiä maailman arvostetuimpia renkaita. Pirelli perustettiin vuonna 1872 Italiassa Milanissa. Nykypäivän se tunnetaan erityisesti huippulaadukkaista renkaistaan, joissa on panostettu uusimpaan teknologiaan, korkeaan suorituskykyyn ja intohimoiseen uusien innovaatioiden kehittämiseen. Pirelli tekee renkaita autojen lisäksi myös moottoripyöriin ja polkupyöriin.

Käyttäessäsi Pirellin renkaita, voit olla varma, että autosi alla olevat renkaat ovat yhdet maailman parhaista. Laadusta kertoo jotain se, että Pirelli on tällä hetkellä ainoa rengasvalmistaja, joka tekee renkaita F1-autoihin ja kilpailuihin. Pitkä historia takaa myös sen, että renkaat ovat muuttuneet teknologian kehittyessä paljon. Ensimmäinen F1-voitto Pirellin renkailla ajettiin vuonna 1950 ja viimeisin viime kaudella.

Tällä hetkellä Pirelli keskittyy voimakkaasti kuluttajarenkaisiin. Se keskittyy tekemään korkean luokan renkaita, joissa on uskomattoman hyvä suorituskyky ja ajotuntuma.

Pirelli valmisti vuonna 2017 76 miljoonaa auton rengasta, joita jälleenmyytiin yli 14 600 myymälässä 160 maassa.

Valikoimastamme löydät useat eri Pirelli renkaat useasta eri koosta. Erityisen suosittuja renkaita Pirelliltä ovat Pirelli P Zero -mallisto sekä Pirelli Cinturato P7 ja P1 -mallistot. Kaikki näistä ovat loistavia huippuluokan renkaita, jotka kestävät monta kesää.

Jos siis haluat parasta mahdollista ajotuntumaa ja vaadit renkailtasi turvallisuutta kaikissa olosuhteissa, niin tutustu Pirellin rengasvalikoimaamme!

Merkki

Kausi

Rengastyyppi