Summerstar renkaat

Summerstar rengas on maailman suurimpiin ja arvostetuimpiin kuuluvan Continentalin valmistama laadukas kesärengas. Summerstar kesärenkaat on suunniteltu Saksassa ja ne on myös valmistettu Euroopassa. Continental kehitti Summerstar renkaat yksinoikeudella Point-S -rengasketjua varten, jonka kanssa myös Lapin Kumi Oy toimii yhteistyössä.

Lisätietoa valmistajasta

Summerstar kesärenkaat ovat sijoittuneet 2012 vuodesta eteenpäin lähes poikkeuksetta 9 parhaan kesärenkaan joukkoon 50 renkaan joukosta mm. Autobildin testeissä. Saksalainen huippulaatu näkyy siis näissäkin renkaissa, eikä niistä tarvitse pulittaa itseään kipeäksi!

Tästä syystä nämä renkaat ovat nousseet monen silmissä kesärenkaiden tuttuun ja turvalliseen luottokalustoon, koska Summerstar renkaat niittävät hyviä kokemuksia käyttäjien keskuudessa vuodesta toiseen. Siksi siitä on tullut huippusuosittu kesärengas myös Suomessa.

Laatua edullisesti pätee siis näihin kesärenkaisiin erinomaisesti!

Näitä edullisia ja laadukkaita Continentalin Summerstar renkaita et saa keneltäkään muulta, kuin Point-S yhteistyöketjuun kuuluvista rengasliikkeistä!

Hyvät kesärenkaat koostuvat käytännössä kahdesta asiasta:

  • Niiden tulee toimia moitteettomasti myös kovassa vauhdissa ja taata lyhyet jarrutusmatkat
  • Niiden tulee taata hyvä pito märällä asfaltilla, jotta auto ei lähde vesiliirtoon

Nämä kaksi asiaa yhdistyvät täydellisesti Summerstar kesärenkaissa. Ne on suunniteltu tarkkaan saksalaisella huolella niin, että ne takaavat hyvän pidon kovassa vauhdissa sekä märällä asfaltilla. Renkaan tulee olla turvallinen, ja sitä Summerstar renkaat ovat!

Merkki

Kausi