Etusivu / 24h rengaspalvelu
24h rengaspalvelu 2018-05-24T16:01:53+00:00

24H Rengaspalvelu

 020 320 050

Rengasrikko yllätti viikonloppuna? Tai illalla? Kuorma päällä ja aikataulut paukkuu? Ei hätää, 24H rengaspalvelumme päivystää ympäri vuoden jokaisena päivänä! Soita 020 320 050!

24h raskaan kaluston rengaspalvelu, jos rengasrikko yllättää

Päivystämme 24h

Rengasrikko sattuu aina yllättäen. Siksi palveluksessasi on 24 tuntia vuoden jokaisena päivänä päivystävä raskaan kaluston rengaspalvelu. Rengasrikon sattuessa koska tahansa, illalla, pyhänä, viikonloppuna tai keskellä yötä, soita meille. Lähdemme tulemaan paikalle heti puhelun jälkeen. Kyselemme puhelussa tarvittavat tiedot, joten kaikki mitä sinun tulee tehdä, on soittaa meille.

Soita 020 320 050!

Palvelemme jo yli puoli Suomea, sillä 24h raskaan kaluston rengaspalvelu toimii seuraavilla paikkakunnilla ja niiden ympäristössä. Rovaniemi, Kemi, Tornio, Sodankylä, Pello, Oulu, Jyväskylä, Kuopio, Himanka ja Pudasjärvi. Älä epäröi soittaa, jos mietit, että kuulutko vielä piiriimme. Me kyllä kerromme ja ohjaamme sinut toimijalle, joka toimii alueella, jossa tarvitset apua.

24h raskaan kaluston rengaspalvelu auttaa, kun linja-auton, rekan, kuorma-auton tai muun raskaan kaluston ajoneuvon rengas rikkoutuu.

Miten voit ennaltaehkäistä rengasrikkoja tienpäällä?

Valitse oikea rengas. Samalle akselille ei kannata laittaa renkaita, jos ne ovat eri valmistajalta tai eri tuotemerkkiä keskenään, koska tällöin niiden mitat, kantavuudet ja nopeusluokat voivat olla erilaiset. Näin ne kuluvat nopeammin ja ovat epävakaammat ajaa, jolloin liikenneturvallisuus kärsii.

Huolla renkaita oikeaoppisesti ja tarkasta renkaiden kunto aina ennen lähtöä (Urasyvyys, ilmanpaine, kuviot, venttiilit jne). Urasyvyys tulee tarkastaa neljästä eri kohtaa rengasta, ikäänkuin keskinäisiltä vastapuolilta. Ylhäältä, alhaalta ja molemmilta sivuilta.

Urasyvyyden tulee olla vähintään 1,6mm ja optimitilanne on, että kulumaa olisi tapahtunut saman verran joka puolelta rengasta. Jos näin ei ole, niin ota yhteyttä lähimpään toimipisteeseemme.

Rengasta ei saa käytää, jos siinä on näkyviä runkolankoja tai merkkejä runkomurtumasta; merkkejä kumin tai tukikudosten irtoamisesta, koska tällainen rengas on uhka liikenneturvallisuudelle.

Rengasrikon sattuessa:

Soita 020 320 050

Oheiset kuvat saat suurennettua tästä (PDF)

Soita 020 320 050