24h rengaspalvelu

Rengasrikko yllätti viikonloppuna? Tai illalla? Kuorma päällä ja aikataulut paukkuu? Ei hätää, 24h rengaspalvelumme päivystää ympäri vuoden jokaisena päivänä! Soita 020 320 050!

24h rengaspalvelu,
jos rengasrikko yllättää

Rengasrikko sattuu aina yllättäen. Siksi palvelemme teitä kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä, ympäri Suomen. Huomioithan että 24H palvelu veloitetaan allaolevan hinnastomme mukaan.

24h hälytyspalveluhinnasto

  • Palvelumaksu - Ma-Pe - 17.00 - 22.00 143 €
  • Palvelumaksu - Ma-Pe - 22.00 - 06.00 208 €
  • Palvelumaksu - La 06:00 - 20:00 143€
  • Palvelumaksu - La + Su + pyhäpäivät 241 €
  • Tuntiveloitus 105 € / h
  • Kilometrimaksu huoltoauto 1,70 € / km

Hinnat ALV0%

Minimiveloitus 2h

(Palvelumaksu + tuntiveloitus + kilometrimaksu + rengas & rengastyöt)

Hinnat alv 0%. Pidätämme oikeuden muuttaa hinnastoa milloin tahansa.

Voimassaoleva hinnastomme on saatavissa toimipisteistämme.

Palvelemme jo ympäri Suomen

24h raskaan kaluston rengaspalvelu toimii lähes koko valtakunnan alueella. Älä epäröi soittaa, jos mietit, että kuulutko vielä piiriimme. Me kyllä kerromme ja ohjaamme sinut toimijalle, joka toimii alueella, jossa tarvitset apua.

24h raskaan kaluston rengaspalvelu auttaa, kun linja-auton, rekan, kuorma-auton tai muun raskaan kaluston ajoneuvon rengas rikkoutuu. Henkilö, paketti ja matkailuautoja palvelemme omien toimipisteidemme alueella ja niiden lähiympäristössä.

Miten voit ennaltaehkäistä rengasrikkoja tienpäällä?

Valitse oikea rengas. Samalle akselille ei kannata laittaa renkaita, jos ne ovat eri valmistajalta tai eri tuotemerkkiä keskenään, koska tällöin niiden mitat, kantavuudet ja nopeusluokat voivat olla erilaiset. Näin ne kuluvat nopeammin ja ovat epävakaammat ajaa, jolloin liikenneturvallisuus kärsii.

Huolla renkaita oikeaoppisesti ja tarkasta renkaiden kunto aina ennen lähtöä (Urasyvyys, ilmanpaine, kuviot, venttiilit jne). Urasyvyys tulee tarkastaa neljästä eri kohtaa rengasta, ikäänkuin keskinäisiltä vastapuolilta. Ylhäältä, alhaalta ja molemmilta sivuilta.

Urasyvyyden tulee olla vähintään 1,6mm ja optimitilanne on, että kulumaa olisi tapahtunut saman verran joka puolelta rengasta. Jos näin ei ole, niin ota yhteyttä lähimpään toimipisteeseemme.

Rengasta ei saa käytää, jos siinä on näkyviä runkolankoja tai merkkejä runkomurtumasta; merkkejä kumin tai tukikudosten irtoamisesta, koska tällainen rengas on uhka liikenneturvallisuudelle.

Rengasrikon sattuessa

Lapin Kumi Oy