Henkilökunta

Matti Leppänoro

+358 40 122 5535
matti.leppanoro@lapinkumi.fi

Henkilöautojen renkaat
Pakettiautojen renkaat
Alumiinivanteet
Dimex
Sievi

Tommi Autio

+358 400 284 811
tommi.autio@lapinkumi.fi

Raskas kalusto
Päivystys

Kim Selkälä

+358 40 122 5538
kim.selkala@lapinkumi.fi

Henkilöautojen renkaat
Pakettiautojen renkaat
Alumiinivanteet
Även på svenska

24h Rengaspalvelu

+358 203 20050

Vuonna 2014 täysin uudistettu toimipisteemme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella E4 tien välittömässä läheisyydessä ja toimipisteemme näkyy tielle. Meille on helppo tulla niin isolla kuin pienelläkin autolla ja avaran pihan ansiosta parkkitilaa riittää myös sesonkiaikaan.

Tornion myymälämme valikoimaan kuuluu laaja valikoima renkaita kottikärryn pyöristä aina isoihin maansiirtokoneisiin asti. Valikoimamme kattaa luonnollisesti kesärenkaat sekä talvirenkaat. Ajoneuvosi ulkonäön viimeisteleviä alumiinivanteita on tarjolla 14” koosta lähtien aina 24” asti ja näytillä meillä on koko ajan noin 60 eri mallia. Lapin Kumi, Tornion toimipisteen erikoisuus on täydellinen DIMEX työvaatevalikoima. Tuotteita on laajasti esillä, joten voit helposti sovittaa ja varmistaa näin oikean vaatekoon. Työvaatteet toimitamme halutessanne myös yrityksenne logoilla varustettuna. Samalla käynnillä löytyvät myös työkengät sillä meiltä löytyy myös JALAS ja SIEVI edustus.

Kaikki myymämme tuotteet pystymme luonnollisesti myös asentamaan. Meiltä löytyy 6 nosturipaikkaa henkilö ja pakettiautoille, jolla varmistamme nopean palvelun myös kesä- ja talvirenkaiden vaihto sesongissa. Raskasta kalustoa palvelee kaksi läpiajettavaa asennuspaikkaa. Meillä sinun ei tarvitse “pakitella” vaan autot luovutetaan aina keula menosuuntaan päin, joten asiointi on helppoa. Rengasasennusten lisäksi teemme myös nelipyöräsuuntauksia vakaalla ammattitaidolla. Mikäli autonne puoltaa, vetelee tai renkaat ovat kuluneet epätasaisesti kannattaa teidän olla yhteydessä myyntiimme ja varata aika nelipyöräsuuntaukseen. Erikoisuutena teemme Torniossa myös renkaiden saippauksia josta voitte lukea lisää täältä.

Tämän päivän hektisessä maailman menossa oma aika on tärkeää. Verkkokauppamme palvelee 24/7 ja keväästä 2019 lähtien voitte varata allevaihdolle ja nelipyöräsuuntaukselle ajan myös netistä. Rengashotellissa nettiajanvaraus on ollut käytössä jo pidemmän aikaa ja hotellimme onkin varma valinta, kun haluat renkaiden vaihdon sujuvan nopeasti ja ilman murheita. Hotellissa olevien renkaat kunto tarkistetaan ja ajanvarauksen voi netin lisäksi tehdä myös puhelimitse tai vastaamalla ajanvaraus ehdotuksiin.

Myymälämme avarassa ja viihtyisässä odotustilassa viihtyvät niin aikuiset kuin lapsetkin rauhallisen taustamusiikin soidessa.. Leikkinurkkaus, tuore Lapin Kansa ja kuumien juomien automaatti ovat käytössä vierailunne ajan kuten myös maksuton asiakas WLAN.

Tornion pisteemme henkilökunta toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi palvelevaan rengasliikkeeseen Tornio Torppiin!

Lapin Kumi Oy

Kuinka voimme auttaa?