Vanteet

Lapin Kumi Oy:n laajasta alumiinivannevalikoimasta löytyy varmasti jokaiseen makuun sopivat tuotteet.

Olemme alueemme markkinajohtaja ja näyttäviä erikoisvanteita on esillä kaikissa myymälöissämme.

Vanneasioissa voitte luottaa myymälämme asiantuntevan henkilökunnan apuun. Ota meihin yhteyttä!

Tutustu valikoimaamme

Lapin Kumi Oy:n laajasta alumiinivannevalikoimasta löytyy varmasti jokaiseen makuun sopivat tuotteet.

Olemme alueemme markkinajohtaja ja näyttäviä erikoisvanteita on esillä kaikissa myymälöissämme. Vanteiden lippulaivamyymälämme sijaitsee Oulussa jossa nähtävillä on jopa 200 erilaista vannemallia ja myymälä toimii samalla myös WheelTrade.Fi:n showroomina. Meiltä saat useimmiten vanteet myös heti alle koska varastomme kattaa jopa 8000 vannetta sesonkiaikana heti asennettavaksi!

Vannevalikoimaamme kuuluu alumiinivanteet kaikilta Suomen suurimmilta vannemaahantuojilta kuten Alcar, WheelTrade.fi, Rautamo ja Erikoisvanteet.fi. Merkkeinä edustamme mm. Dotz, Dezent, AEZ, Ispiri, Veemann, Raffa, Wrath, Wolfrace, Imaz, Vossen, MAK, Rial, Brock, Spath Japan Racing ja BBS vanteita ja valikoimamme yltääkin perusvanteista aina 3-osaisiin mittatilausvanteisiin asti. Kaikkiin erikoisvanteisiimme on tarjolla myös rahoitusvaihtoehto.

Vanteiden myyntiin liittyy olennaisena myös kiinnistystarvikkeet ja niinpä kaikista myymälöistämme on saatavilla kaupungin laajin pultti, mutteri ja soviterengas valikoima. Meiltä löytyy myös sisäkanta pultit ja mutterit yleisimpiin tarpeisiin suoraan hyllystä. Oulun myymälästämme löydätte hopeiden ja mustien lisäksi myös punaisia, sinisiä ja kultaisia vaihtoehtoja vanteiden kiinnittämiseen.

Alapuolella näet osan vannetarjonnastamme ja verkkokaupastamme pystyt ostamaan 24/7 DOTZ, Dezent, AEZ ja MAk vanteita. Muissa vannemerkeissä voitte luottaa myymälämme asiantuntevan henkilökunnan apuun.

Tervetuloa vannekaupoille LAPIN KUMIIN!

Lisää vanteita löydät seuraavien maahantuojien sivuilta

Lapin Kumi Oy

Kuinka voimme auttaa?