Henkilöauton talvirenkaat

Edullisimmat henkilöauton talvirenkaat löydät meiltä

Nastarenkaat vai kitkarenkaat?

Tarvitsetko apua renkaiden valinnassa? Ota meihin yhteyttä!

Valitse koko

Etsitkö autoosi uusia talvirenkaita? Täältä löydät laadukkaat talvirenkaat henkilöautoosi järkevään hintaan.

Talvirenkaat joutuvat Suomessa äärimmäiselle koetukselle, kun olosuhteet vaihtelevat plussakelien loskaisista moottoriteistä aina paukkupakkasten kiillottuneisiin risteysalueisiin. Uusia renkaita ostaessa kannattaakin miettiä ensin, että minkälaisissa olosuhteissa autolla normaalisti ajetaan ja minkälainen rengas soveltuisi parhaiten juuri niihin olosuhteisiin. Nastarenkaat ovat ylivoimaiset jäisissä olosuhteissa ja takaavat parhaan turvallisuuden talvella. Kitkarenkaat soveltuvat paremmin kokeneimmille kuskeille, jotka haluavat panostaa ajomukavuuteen.

Lain mukainen talvirengaspakko on voimassa 1.12. – 28.2. mutta talvirenkaat kannattaa vaihtaa alle jo säiden niin vaatiessa. Lisäksi kannattaa huolehtia renkaiden kunnosta ja tarkistaa että kulutuspintaa on riittävästi ja nastarenkaiden nastat eivät ole irronneet. Suomessa talvirenkaiden vähimmäisurasyvyys on 3 mm, mutta kuitenkin jo alle 5 mm jälkeen renkaiden pito ja nastojen kiinnitys alkaa heikkenemään. Vaihda siis renkaasi uusiin, kun niiden kunto on huonontunut tai viimeistään viiden vuoden käytön jälkeen.

“Muista, että talvi on taitolaji. Ennakoiva, rauhallinen ajotyyli, oikea tilannenopeus ja väljät ajoaikataulut lisäävät talviautoilun turvallisuutta ja mukavuutta.”
– Nokian Renkaat Oyj

Tutustu myös meidän rengashotelliimme ja valitse renkaisiisi sopivat alumiinivanteet valikoimastamme.

Tule hakemaan uudet talvirenkaat mistä tahansa toimipisteestämme

Myyjämme auttavat mielellään teitä uusien talvirenkaiden hankinnassa. Tervetuloa talvirengas ostoksille Lapin Kumiin!

Tarvitsetko apua talvirenkaiden valinnassa? Ota meihin yhteyttä!

Lapin Kumi Oy

Kuinka voimme auttaa?

Lapin Kumi - Point S - Palveleva Rengastalo - Footer

COVID-19 toimenpiteet Lapin Kumi Oy:ssä​

Korona viruksen takia joudumme hieman muuttamaan totuttuja toimintatapoja renkaanvaihto sesongissa.

Pyydämme varaamaan vaihtoajan sähköisesti tai soittamalla. Voit ostaa renkaat ja vanteet myös verkkokaupastamme. Myymälöissä tehtyihin ostoksiin on mahdollista käyttää Point-S rahoitustiliä joka tarjoaa 12 kk korottomaan ja kuluttomaan maksuajan.

Myymälämme puhdistetaan ja desinfioidaan useita kertaa päivässä ja myös asiakkailla on mahdollisuus käsien pesuun ja desinfiontiin.

Voit myös maksaa renkaanvaihdon nettikauppamme kautta ja hoitaa asioinnin ilman henkilökontaktia. Huippusesongissa tulemme rajoittamaan asiakkaiden määrää myymälöissämme ja sen vuoksi pyydämmekin tulemaan vain yksi asiakas / ajoneuvo.  Jos kuulut riskiryhmään niin soita meille niin teemme tarvittaessa erityisjärjestelyjä: