Laadukkaat DIMEX vaatteet työhön ja vapaa-aikaan Kemin ja Tornion myymälöistämme

Lapin Kumi Oy:n  Meri-Lapin toimpisteiden valikoimaan kuuluvat myös Dimex ja Priha työvaatteet. Ohessa uusimman Dimexin malliston esimerkkejä tarjonnastamme. Mikäli haluatte lisätietoja työvaatteista olkaahyvä ja ottakaa yhteyttä myyjiimme.

Kaikki valikoimamme tuotteet ovat kestäviä ja laadukkaita työvaatteita, jotka on tarkoitettu vuosien rajua käyttöä varten, eikä roikkumaan naulakossa. Laadukkaissa Dimex vaatteissa tarkenet ja näyt niin työssä kuin vapaa-aikanakin.

DIMEXin laajasta valikoimasta löydätte

Työvaatteet turvaväreillä tai ilman

Vapaa-ajan vaatteet

Kerrastot

Talvi- ja kesävaatteet

Asusteet ja suojat

Lasten vaattet

Lähes kaikkiin Dimexin tuotteisiin voimme painattaa haluamanne logon. Ota yhteyttä myymäläämme, niin katsotaan yhdessä teille tai yrityksellenne sopiva vaihtoehto!

Dimex tuotteet ovat esillä Tornion ja Kemin myymälöissämme, joiden valikoimaan kuuluvat myös SIEVI turvakengät.

Lisätietoa työvaatteista saatte soittamalla työvaatteita myyviin toimipisteisiimme:

Lapin Kumi Oy Tornio

Varikonkatu 4

040 122 55 33

tornio@lapinkumi.fi

Lapin Kumi Oy Kemi

Resiinakatu 1

040 122 55 55

kemi@lapinkumi.fi

Lapin Kumi Oy

Kuinka voimme auttaa?

Lapin Kumi - Point S - Palveleva Rengastalo - Footer

COVID-19 toimenpiteet Lapin Kumi Oy:ssä​

Korona viruksen takia joudumme hieman muuttamaan totuttuja toimintatapoja renkaanvaihto sesongissa.

Pyydämme varaamaan vaihtoajan sähköisesti tai soittamalla. Voit ostaa renkaat ja vanteet myös verkkokaupastamme. Myymälöissä tehtyihin ostoksiin on mahdollista käyttää Point-S rahoitustiliä joka tarjoaa 12 kk korottomaan ja kuluttomaan maksuajan.

Myymälämme puhdistetaan ja desinfioidaan useita kertaa päivässä ja myös asiakkailla on mahdollisuus käsien pesuun ja desinfiontiin.

Voit myös maksaa renkaanvaihdon nettikauppamme kautta ja hoitaa asioinnin ilman henkilökontaktia. Huippusesongissa tulemme rajoittamaan asiakkaiden määrää myymälöissämme ja sen vuoksi pyydämmekin tulemaan vain yksi asiakas / ajoneuvo.  Jos kuulut riskiryhmään niin soita meille niin teemme tarvittaessa erityisjärjestelyjä: