Raskaan kaluston renkaat

Edullisimmat raskaan kaluston renkaat löydät meiltä

Tarvitsetko apua renkaiden valinnassa? Ota meihin yhteyttä!

Meiltä löytyy renkaat rahtiliikenteeseen, soranajoon, puunajoon, hakeautoon, linja-autoon, jakeluautoon, kappaletavara-ajoon ja kaikkeen mahdolliseen ajotehtävään mitä milloinkin tarvitsee kuljettaa! Tarpeesi voi olla matala vierintävastus, erinomainen talvipito, matala melutaso, huippuluokan kilometritulos, märkäpito, sivuttaispito, pistonkestävyys, pinnoitettavuus… meiltä löytyy ratkaisu ja valikoimaa kaikkiin hintaryhmiin ja luokkiin toimipisteistämme Lahdesta, Jyväskylästä, Kuopiosta, Oulusta, Kemistä, Torniosta, Pellosta, Rovaniemeltä ja Sodankylästä. Kaikissa toimipisteissämme on kattavat raskaan kaluston palvelut ja kuorma-autonrenkaat heti varastosta!

Renkaat kannattaa valita ajotyypin ja ajosuoritteen mukaisesti niin, että rengaskulut saadaan optimoitua mahdollisimman tarkasti ajoneuvokohtaisesti. Renkaan hankintahinta on vain yksi osa rengaskuluja ja todelliset rengaskustannukset koostuvat mm. renkaat suoritteesta, rungon pinnoitettavuudesta, ajoneuvojen seisonta-ajoista ja seisonta-ajan palkoista. Keskity kuljetusyrittäjänä ydintehtävästäsi eli kalustosi liikkuvuuteen ja me huolehdimme puolestasi renkaiden saatavuuden ja varastoinnin.  

Suomen pohjoisin renkaiden pinnoittamo takaa edulliset rengaskustannukset renkaan uuden elämän ansioista. Laadukas Bandag-pinnoitus takaa yhtä hyvät tai jopa paremmat kilometrisuoritteet verrattuna tehdasuuteen renkaaseen ja kaikki pinnoitukset tehdään kotimaisena käsityönä huippunopeasti jopa alle viikossa kaikkialle suomeen toimitettuna. Huomioi myös, että renkaan pinnoitus on merkittävä ympäristöteko ja konkreettinen tapa pienentää yrityksen CO2 päästöjä.

Kattava palveluverkko ja ympäri vuorokauden päivystävä 24h hälytyspalvelu takaa kaluston liikkuvuuden myös silloin, kun odottamaton haveri tapahtuu tien päällä. Meillä Lapin Kumissa on 9 toimipistettä, joissa kaikissa on kattavat raskaan kaluston palvelut ja kattava valikoima kuorma-autonrenkaita eri käyttötarkoituksiin ja ajosuoritteisiin. Olipa rengastarpeesi Michelin, Bridgestone, Yokohama, Continental, Bandag tai joku muu merkki on valintasi Lapin Kumi!

Me palvelemme! Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Lapin Kumi Oy

Kuinka voimme auttaa?