Lapin Kumi Oy

Ympäristöpolitiikka

Lapin Kumi Oy:ssä toimitaan ympäristöystävällisesti

Noudatamme ympäristölainsäädännön tavoitteita ympäristön hyväksi.

Lapin Kumi Oy:ssä toimitaan ympäristöystävällisesti. Noudatamme ympäristölainsäädännön tavoitteita ympäristön hyväksi.

Korjaamme ja kehitämme toimitiloja vuosittain energian kulutuksen pienentämiseksi, joka osaltaan vähentää ympäristön kuormitusta.

Omistajat ja henkilökunta ovat sitoutuneet energiatalkoisiin ja säästötavoitteisiin, jotka määritellään aina vuosittain.

Hankinnoissa ja palveluissa käytämme aina paikallista toimijaa, mikäli palvelu on saatavilla. Paikalliset palvelut ja energiatuottajat pystyvät toimialuettamme säästäen.

Yrityksemme on siirtynyt sähköiseen laskutukseen mikä vähentää tulostamista ja omalta osaltaan vaikuttaa ympäristön kuormitukseen.

Myytävien tuotteiden valikoimissamme käytämme suurelta osin energiaa säästäviä tuotteita. Henkilökuntamme neuvoo ja opastaa kuluttajia energiaa säästävien tuotteiden käytöstä ja eduista.

Toiminnasta aiheutuvat jätteet käsitellään jätelajeittain ja sopimuksen mukaisesti ammattitaitoiset jätteenkäsittely-yritykset hoitavat jätteiden jatkokäsittelyn. Jokaisella myymälällä on oma sopimuksensa.

Lapin Kumissa koko henkilökuntaa neuvotaan ja opastetaan ympäristöystävälliseen toimintaan, johon kaikki ovat jo yhdessä sitoutuneet.

Ville Ruokanen | Toimitusjohtaja

Lapin Kumi Oy