Henkilöauton kesärenkaat

Edullisimmat henkilöauton kesärenkaat löydät meiltä

Tarvitsetko apua renkaiden valinnassa? Ota meihin yhteyttä!

Meiltä Lapin Kumi Oy:stä löytyy laaja valikoima henkilöauton kesärenkaita

Varastovalikoimaamme kuuluvat Gislaved, Yokohama, Minerva, Nokian, Continental ja Michelin kesärenkaat mutta tilaamalla saamme myös lukuisia muita merkkejä esimerkiksi Nankang, Sailun, Goodyear, Pirelli ja Vredestain. Jättivarastomme takaavat että myös harvinaisemmat rengaskoot löytyvät meiltä yleensä heti hyllystä.

Kesärenkaiden uusiminen on ajankohtaista kun renkaiden kulutuspinta alkaa olemaan 3mm tai sen alle. Lain sallima minimi on 1,6mm mutta suosittelemme vaihtamaan renkaat 3mm kohdalla koska etenkin vesisateella renkaan pito-ominaisuudet huononevat ratkaisevasti. Tarkistamme renkaiden kulutuspinnan aina veloituksetta toimipisteissämme.

Kesärenkaiden kestävyyteen vaikuttaa moni tekijä. Esimerkiksi lämpimänä kesänä renkaat kuluvat enemmän kuin kylmänä. Eniten renkaiden kulumiseen voi vaikuttaa huolehtimalla ilmanpaineista jossa muistisääntönä voidaan pitää ”liian kanssa pärjää aina” eli mielummin vähän liikaa kuin liian vähän. Ilmanpaineet tarkistamme veloituksetta toimipisteissämme. Toinen kesärenkaiden kulumiseen suuresti vaikuttava tekijä ovat ohjauskulmat. Mikäli renkaissa esiintyy puolittaista kulumista tai auto on muuten levoton ajaa on syytä varata aika nelipyörämittaukseen. Teemme nelipyöräsuuntauksia Rovaniemen, Tornion, Kemin, Oulun ja Jyväskylän toimipisteissämme.

Tule hakemaan uudet renkaat mistä tahansa toimipisteestämme

Myyjämme auttavat mielellään teitä uusien kesärenkaiden hankinnassa. Tervetuloa kesärengas ostoksille Lapin Kumiin!

Tarvitsetko apua renkaiden valinnassa? Ota meihin yhteyttä!

Lapin Kumi Oy

Kuinka voimme auttaa?