Henkilöauton kesärenkaat

Edullisimmat henkilöauton kesärenkaat löydät meiltä

Tarvitsetko apua renkaiden valinnassa? Ota meihin yhteyttä!

Valitse koko

Meiltä Lapin Kumi Oy:stä löytyy laaja valikoima henkilöauton kesärenkaita

Varastovalikoimaamme kuuluvat Summerstar, Yokohama, Minerva, Nokian, Continental ja Michelin kesärenkaat mutta tilaamalla saamme myös lukuisia muita merkkejä esimerkiksi Nankang, Sailun, Goodyear, Pirelli ja Vredestain. Jättivarastomme takaavat että myös harvinaisemmat rengaskoot löytyvät meiltä yleensä heti hyllystä.

Kesärenkaiden uusiminen on ajankohtaista kun renkaiden kulutuspinta alkaa olemaan 3mm tai sen alle. Lain sallima minimi on 1,6mm mutta suosittelemme vaihtamaan renkaat 3mm kohdalla koska etenkin vesisateella renkaan pito-ominaisuudet huononevat ratkaisevasti. Tarkistamme renkaiden kulutuspinnan aina veloituksetta toimipisteissämme.

Kesärenkaiden kestävyyteen vaikuttaa moni tekijä. Esimerkiksi lämpimänä kesänä renkaat kuluvat enemmän kuin kylmänä. Eniten renkaiden kulumiseen voi vaikuttaa huolehtimalla ilmanpaineista jossa muistisääntönä voidaan pitää ”liian kanssa pärjää aina” eli mielummin vähän liikaa kuin liian vähän. Ilmanpaineet tarkistamme veloituksetta toimipisteissämme. Toinen kesärenkaiden kulumiseen suuresti vaikuttava tekijä ovat ohjauskulmat. Mikäli renkaissa esiintyy puolittaista kulumista tai auto on muuten levoton ajaa on syytä varata aika nelipyörämittaukseen. Teemme nelipyöräsuuntauksia Rovaniemen, Tornion, Kemin, Oulun ja Jyväskylän toimipisteissämme.

Tule hakemaan uudet renkaat mistä tahansa toimipisteestämme

Myyjämme auttavat mielellään teitä uusien kesärenkaiden hankinnassa. Tervetuloa kesärengas ostoksille Lapin Kumiin!

Tarvitsetko apua renkaiden valinnassa? Ota meihin yhteyttä!

Lapin Kumi Oy

Kuinka voimme auttaa?

Lapin Kumi - Point S - Palveleva Rengastalo - Footer

COVID-19 toimenpiteet Lapin Kumi Oy:ssä​

Korona viruksen takia joudumme hieman muuttamaan totuttuja toimintatapoja renkaanvaihto sesongissa.

Pyydämme varaamaan vaihtoajan sähköisesti tai soittamalla. Voit ostaa renkaat ja vanteet myös verkkokaupastamme. Myymälöissä tehtyihin ostoksiin on mahdollista käyttää Point-S rahoitustiliä joka tarjoaa 12 kk korottomaan ja kuluttomaan maksuajan.

Myymälämme puhdistetaan ja desinfioidaan useita kertaa päivässä ja myös asiakkailla on mahdollisuus käsien pesuun ja desinfiontiin.

Voit myös maksaa renkaanvaihdon nettikauppamme kautta ja hoitaa asioinnin ilman henkilökontaktia. Huippusesongissa tulemme rajoittamaan asiakkaiden määrää myymälöissämme ja sen vuoksi pyydämmekin tulemaan vain yksi asiakas / ajoneuvo.  Jos kuulut riskiryhmään niin soita meille niin teemme tarvittaessa erityisjärjestelyjä: