Henkilökunta

Mika Kalasniemi

+358 40 122 5554
mika.kalasniemi@lapinkumi.fi

Henkilöautojen renkaat
Pakettiautojen renkaat
Moottoripyörien renkaat
Erikoisvanteet

Mirva Hiekkanen

+358 40 122 5551 
mirva.hiekkanen@lapinkumi.fi

Henkilöautojen renkaat
Pakettiautojen renkaat
Erikoisvanteet
Dimex

Tapio Saksi

+358 40 122 5552
tapio.saksi@lapinkumi.fi

Toimipisteen vetäjä
Henkilöautojen renkaat
Pakettiautojen renkaat
Erikoisvanteet
Raskas kalusto
Dimex

Jan Tepponen

+358 40 122 5558
jan.tepponen@lapinkumi.fi

Henkilöautojen renkaat
Pakettiautojen renkaat

Janne Ala-Iso

+358 40 122 5556
janne.ala-iso@lapinkumi.fi

Raskas kalusto
Päivystys

24h Rengaspalvelu

+358 203 20050

18A33-157 (2)

Meille on helppo tulla sillä sekä etelästä että pohjoisesta rampit nousevat lähes suoraan pihallemme! Laajat piha-alueet varmistavat, että pysäköintitilaa löytyy aina myös isommalle kalustolle.

Kemin viihtyisässä myymälässämme on esillä laaja valikoima tuotteitamme ja näytillä on kaudesta riippuen laaja valikoima kesärenkaita tai talvirenkaita. Renkaiden lisäksi meiltä löytyy näyttäviä erikoisvanteita henkilö- ja pakettiautoihin, joita on esillä yli 60 erilaista. Kemissä valikoimaamme kuuluvat myös DIMEX-työvaatteet, jotka pystymme toimittamaan myös logollanne varustettuna. Myymälässämme on lukuisia eri malleja ja kokoja, joten sovitus on helppoa, ja tarvittaessa saatte tuotteet heti mukaanne.  Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa valitsemaan teille sopivat tuotteet, olivat ne sitten renkaita, vanteita tai vaatteita. Myymälässämme on aina tarjolla kuumia juomia veloituksetta automaatista, tuore Lapin Kansa, maksuton WLAN yhteys, televisio ja asiakas WC. Virvoke juomia voitte ostaa automaatista halutessanne. Perheen pienimmille löytyy leikkinurkkaus, joten meille voitte tulla koko perheen voimin.

Raskaan kaluston nopeaan ja tehokkaaseen renkaiden vaihtoon olemme kiinnittäneet Kemissä erityisesti huomiota. Kaksi läpiajettavaa asennushallia, kokenut henkilökunta, jättivarastot renkaita ja laajat piha-alueet yhdessä hyvän sijainnin kanssa takaavat, että meille on helppo tulla. Henkilö ja pakettiauto asiakkaita palvelee 7 nosturia ja kaksi asennuslinjastoa, joka mahdollistaa nopean palvelun myös sesonkiaikoina. Kaikki henkilö ja pakettiautojen renkaat pesemme koneellisesti varmistaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Palveluihimme kuuluvat myös nelipyöräsuuntaukset. Laadukkaan työn takeeksi annamme 30 vuorokauden tyytyväisyystakuun tasapainotuksille.

Haluamme että meidät myös tavoittaa helposti eri kanavia pitkin. Henkilö- ja pakettiautoasiakkaat voivat varata allevaihdon, tasapainotuksen ja nelipyöräsuuntauksen netistä keväästä 2019 alkaen. Rengashotelli asiakkaillemme nettiajanvaraus onkin jo tuttu palvelu ja lisäksi lähetämme heille ajanvarausehdotuksia, kun vaihtoaika on lähenemässä. Puhelinjärjestelmämme ansioista soitamme teille takaisin, mikäli emme heti pysty vastaamaan. Verkkokauppamme palvelee henkilö ja pakettiautoasiakkaita 24/7. Vaivattomimman renkaanvaihdon varmistat, kun tuot renkaasi rengashotelliimme, jolloin huolehdimme, että renkaanne ovat aina kunnossa ja vaihto käyttää sujuvasti.

Lapin Kumin Kemin toimipisteen henkilökunta toivottaa teidän lämpimästi tervetulleeksi!

Lapin Kumi Oy

Kuinka voimme auttaa?