Henkilökunta

Lauri Kortesalmi

+358 40 122 5569
lauri.kortesalmi@lapinkumi.fi

Henkilöautojen renkaat
Pakettiautojen renkaat
Erikoisvanteet
Alustasarjat

Sakari Tilus

+358 40 122 5568
sakari.tilus@lapinkumi.fi

Henkilöautojen renkaat
Pakettiautojen renkaat
Erikoisvanteet
Alustasarjat
Tukkumyynti

Sami Moilanen

+358 40 122 5565
oulu@lapinkumi.fi

Henkilöautojen renkaat
Pakettiautojen renkaat
Erikoisvanteet

Erkki Koivuranta

+358 40 122 5560
erkki.koivuranta@lapinkumi.fi

Henkilöautojen renkaat
Pakettiautojen renkaat
Erikoisvanteet
Raskaskalusto

Mikko Nevala

+358 40 122 5562
mikko.nevala@lapinkumi.fi

Raskaskalusto
Henkilöautojen renkaat
Pakettiautojen renkaat
Erikoisvanteet

24h Rengaspalvelu

+358 203 20050

18A37-088k

Tämä ajanjakso käynnisti myös uuden konseptin myymälöissämme, johon kuuluu entistä tärkeämpänä osana asiakkaiden viihtyvyys työn aikana.

Vuonna 2015 muutimme tien toiselle puolelle Perkkiöntie 7 valmistuneisiin uusiin tiloihin, joissa palvelemme teitä Oulun suurimmassa rengasalan kiinteistössä. Nopean palvelun varmistavat 10 henkilö- ja pakettiautojen vaihtopaikkaa, kaksi läpiajettavaa raskaan kaluston paikkaa ja kaksi nelipyöräsuuntaus paikkaa. Kaikki ajoneuvot luovutetaan sisätiloista, joten meille ei ole pelkästään helppo tulla vaan myös lähteminen on helppoa, kun autoon pääsee lämpimistä sisätiloista.

Oulussa sijaitsee myös Lapin Kumi Oy:n keskusvarasto samassa pihapiirissä mikä mahdollistaa Pohjois-Suomen laajimman valikoiman renkaita ja vanteita. Myymälässämme on koko ajan näytillä laaja valikoima kesärenkaita, talvirenkaita, raskaan kaluston renkaita sekä sokerina pohjalla yli 150 erilaista alumiinivannetta. Tämän ansiosta meiltä saat monesti heti mukaan sen mitä muualla joutuisit odottamaan, hyllystä löytyy myös isoja 19”, 20”, 21” ja 22” koon vanteita ja renkaita valittavaksi asti. Kattavat rahoituspalvelut mahdollistavat ostosten jakamisen eriin (voit hakea luoton valmiiksi klikkaamalla tästä) ja meillä käy kaikki kortit, myös American Express (AMEX). Tuotteiden lisäksi myymälässämme on aina tarjolla lämpimiä juomia veloituksetta, WLAN, Televisio, uunituore Kaleva sekä uusimmat aikakausilehdet.  Virvoitusjuomia voitte ostaa automaatista.

Rengashotellipalvelut ovat nykyään entistä suositumpia niiden tarjoaman helppouden ansiosta. Olemme vastanneet Oulun toimipisteessämme kysyntään ja laajentaneet rajusti rengashotellia hiljattain, joten meiltä löytyy tilaa myös sinun renkaillesi. Hotelliasiakkaamme saavat vaihtoajan lähestyessä ajanvaraus ehdotukset tekstiviestitse ja lisäksi ajan voi varata myös netissä, puhelimitse tai sähköpostitse. Me myös huolehdimme renkaittesi kunnosta ja ilmoitamme mikäli uusiminen on ajankohtainen.

Meidän tavoitatte helposti. Renkaiden allevaihdon, tasapainotuksen tai nelipyöräsuuntauksen voitte varata helposti netistä. Nykyaikaisen puhelinjärjestelmän ansiosta soitamme kaikki meille saapuvat puhelut takaisin, mikäli emme heti pysty vastaamaan. Verkkokauppamme palvelee henkilö ja pakettiautoasiakkaitamme 24/7 ja luonnollisesti meille saa aina tulla käymään paikan päälle tutustumaan tuotteisiin.

 

 

Tervetuloa AITOON rengasliikkeeseen Oulun vasaraperellä! Lapin Kumi Oy – Oulu

 

 

Lapin Kumi Oy

Kuinka voimme auttaa?