Lapin Kumi Rovaniemi

Renkaat, renkaanvaihto, rengasliike Rovaniemi

Aukioloajat

Palvelut

Henkilökunta

Juha Vierimaa

+358 40 122 5512
juha.vierimaa@lapinkumi.fi

Toimipisteen vetäjä
Henkilöautojen renkaat
Pakettiautojen renkaat
Erikoisvanteet
Moottoripyörien renkaat
Raskas kalusto

Mikko Salmela

+358 40 122 5513
mikko.salmela@lapinkumi.fi

Henkilöautojen renkaat
Pakettiautojen renkaat
Erikoisvanteet

Sami Keränen


sami.keranen@lapinkumi.fi

Henkilöautojen renkaat
Pakettiautojen renkaat
Erikoisvanteet
Moottoripyörien renkaat

Sakari Erola

+358 400 569 445
sakari.erola@lapinkumi.fi

Raskas kalusto
Henkilöautojen renkaat
Pakettiautojen renkaat
Erikoisvanteet
Moottoripyörien renkaat

Keijo Perälä

+358 40 122 5514
keijo.perala@lapinkumi.fi

Henkilöautojen renkaat
Pakettiautojen renkaat
Erikoisvanteet

Mika Nevala

+358 40 122 5518
mika.nevala@lapinkumi.fi

Henkilöautojen renkaat
Pakettiautojen renkaat
Erikoisvanteet

Niina Schroderus

+358 40 122 5506
niina.schroderus@lapinkumi.fi

Myyntireskontra

Ville Ruokanen

+358 400 691 936
ville.ruokanen@lapinkumi.fi

Henkilöautojen renkaat
Pakettiautojen renkaat
Erikoisvanteet
Raskas kalusto

Leila Hannula

+358 40 122 5505
leila.hannula@lapinkumi.fi

Talouspäällikkö

Marketta Mölläri

+358 40 122 5503
marketta.mollari@lapinkumi.fi

Palkanlaskenta

24h Rengaspalvelu

+358 203 20050

Palvelemme teitä hyvien liikenneyhteyksien varrella Valtatie 4 (E4) välittömässä läheisyydessä!

Vuonna 1947 Veikko Keskiruokanen avasi pienen kumisuutarin verstaansa Rovaniemelle Lapin Kumikorjaamo nimellä. Ajat sotavuosien jälkeen olivat Lapissakin haasteellisia ja kaikki mikä vaan pystyttiin niin myös korjattiin koska uusia tuotteita ei ollut saatavilla. Nyt yli 70 vuotta myöhemmin, monien vaiherikkaiden vuosien jälkeen, Lapin Kumiksi nimensä lyhentäneen yrityksen päätoimipaikka sijaitsee edelleen Rovaniemellä. Yrityksen johdossa on vuodesta 2007 asti ollut kolmannen polven kumikauppias, Ville Ruokanen, perustajan pojanpoika ja myyntipäällikkönä toimii Risto Keskiruokanen, Veikon poika.   (Tarkkaavaiset huomaavat, että myös sukunimi on lyhentynyt vuosien varrella nykyiseen muotoonsa). Lapin Kumi Oy on Suomen suurin yksityisessä omistuksessa oleva rengasliike ja sillä on 8 omaa toimipistettä ja 4 Point-S Partner pistettä.

Rovaniemen toimipisteemme sijaitsee autoliikekeskittymässä Alakorkalossa ja palvelee teitä kaikissa rengas asioissa. Valikoimastamme löytyvät kesärenkaat ja laaja valikoima talvirenkaita nastoilla tai kitkana lähes kaikkiin kulkuneuvoihin. Ajoneuvon ulkonäön viimeisteleviä erikoisvanteita on näytillä lähes sata erilaista. Moni asia on muuttunut sitten vuoden 1947 mutta yhtenä näkyvimpänä voidaan pitää, että Lapin Kumi tunnetaan paikkana missä tavaraa on hyllyssä! Pidämme varastossa myös erikoisempia rengaskokoja.

Lapin nopeimman renkaanvaihdon varmistaa riittävä kapasiteetti. Henkilö ja pakettiautojen renkaan vaihdot sujuvat joutuisasti 8 nosturin paikalla ja kahdella asennus linjastolla. Raskasta kalustoa palvelee kaksi läpiajettavaa asennushallia. Nelipyöräsuuntauksia teemme kahdella koneella ja toisessa pystymme säätämään myös pitkät Sprintterit ja asuntoautot. Näiden lisäksi Lapin suurin rengashotelli palvelee viidellä nosturilla oman työnjohdon turvin sesonkiaikana. Olipa kyseessä siis allevaihto, tasapainotus, vannetyöt tai vaikka nämä kaikki voit olla varma, että meillä palvellaan nopeasti ja reippain mielin!

Vaivaton ja nopea, laadukas palvelu ovat yrityksemme peruspilareita ja pyrimme huomioimaan sen kaikessa toiminnassamme. Jotta meille olisi mahdollisimman helppo tulla voitte varata ajan netistä allevaihtoon, tasapainotukseen tai nelipyöräsuuntaukseen helposti ja nopeasti. Renkaat ja vanteet voi ostaa kellon ympäri verkkokaupastamme.  Toki meidän tavoittaa myös puhelimitse ja sähköpostitse. Mikäli emme heti vastaa niin soitamme teille takaisin mahdollisimman pian. Mikäli haluatte selvitä renkaiden kausivaihdoista ja uusimisesta kaikista helpoiten on oikea ratkaisu Lapin Kumin rengashotelli. Hotellirenkaiden kunto tarkistetaan ja ilmoitamme teille mahdollisesta uusimistarpeesta hyvissä ajoin. Tämän lisäksi hotelliasiakkaamme saavat ajanvarausehdotuksen puhelimeensa hyvissä ajoin, joka muistuttaa samalla lähestyvästä vaihdosta. Luonnollisesti ajan voi varata myös puhelimitse tai netissä.

Rovaniemen toimipisteemme välittömässä läheisyydessä toimii vuonna 2015 täysin nykyaikaistettu raskaiden renkaiden pinnoittamo. Näitä BANDAG -pinnoitettuja renkaita toimitamme ympäri Suomen ja meidät tunnetaan nopeasta toimituksesta ja laadukkaista tuotteista. Raskaankaluston myyjämme kertovat teille mielellään lisää BANDAG tuotteista

Renkaanvaihdon aikana voitte odottaa myymälässämme, jossa on aina tarjolla vettä ja tuoretta kahvia ilmaiseksi. Muita juomia on mahdollista ostaa limonadiautomaatistamme. Myymälässämme on myös televisio, tuore Lapin Kansa ja maksuton WLAN. Myös lapset on huomioitu leikkinurkkauksella. 

Rovaniemen pisteen henkilökuntamme toivottaa teidän tervetulleeksi PALVELEVAAN RENGASLIIKKEESEEN ALAKORKALONTIELLE!

Lapin Kumi Oy

Kuinka voimme auttaa?