Tarvitsetko apua renkaiden valinnassa? Ota meihin yhteyttä!

Linja-auton renkaat

Rengaskuluihin voi vaikuttaa oikealla rengasvalinnalla ja meillä Lapin Kumissa on rautainen ammattitaito ja osaaminen johon voit aina luottaa. Linja-auton renkaissa tarpeesi voi olla hyvä talvipito, kulutuskestävyys, erinomainen liikkeellelähtökyky, matala melutaso, kyky ottaa vastaan iskuja renkaan sivuihin, sivuttaispito, pinnoitettavuus, matala vierintävastus... Tarpeita on monenlaisia ja meiltä löytyy oikea rengasratkaisu ajotarpeisiisi ajatpa sitten kaukoliikennettä, paikallisliikennettä, seutuliikennettä tai tilausliikennettä.

Palvelemme ammattitaidolla ja kattavalla valikoimalla kaikissa hintaryhmissä ja luokissa toimipisteissämme Lahdessa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa, Kemissä, Torniossa, Pellossa, Rovaniemellä ja Sodankylässä. Kaikissa toimipisteissämme on kattavat raskaan kaluston palvelut ja linja-autonrenkaat heti varastosta!

Suomen pohjoisin renkaiden pinnoittamo takaa edulliset rengaskustannukset renkaan uuden elämän ansioista. Laadukas Bandag-pinnoitus takaa yhtä hyvät tai jopa paremmat kilometrisuoritteet verrattuna tehdasuuteen renkaaseen ja kaikki pinnoitukset tehdään kotimaisena käsityönä huippunopeasti jopa alle viikossa kaikkialle suomeen toimitettuna. Huomioi myös, että renkaan pinnoitus on merkittävä ympäristöteko ja konkreettinen tapa pienentää yrityksen CO2 päästöjä.

Kattava palveluverkko ja ympäri vuorokauden päivystävä 24h hälytyspalvelu takaa linja-autokaluston liikkuvuuden myös silloin, kun odottamaton haveri tapahtuu tien päällä. Meillä Lapin Kumissa on 9 toimipistettä, joissa kaikissa on kattavat raskaan kaluston palvelut ja kattava valikoima linja-autonrenkaita eri käyttötarkoituksiin ja ajosuoritteisiin. Olipa rengastarpeesi Michelin, Bridgestone, Yokohama, Continental, Bandag tai joku muu merkki on valintasi Lapin Kumi!

Me palvelemme! Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Ole yhteydessä lähimpään toimipisteeseesi ja kysy asiantuntijoiltamme lisää!

Sodankylä, Vesa Mäkelä 040 122 5522

Rovaniemi, Sakari Erola 040 122 5500

Pello, Tapani Pasma 040 122 5544

Tornio, Juha-Pekka Koskinen 040 122 5533

Kemi, Janne –Ala Iso 040 122 5555

Oulu, Mikko Nevala 040 122 5562

Jyväskylä, Jarno Äijänen 040 122 5577

Kuopio, Pekka Rissanen 040 122 5588

Tarvitsetko apua renkaiden valinnassa? Ota meihin yhteyttä!

Lapin Kumi Oy

Kuinka voimme auttaa?