Traktorin renkaat

Tarvitsetko apua renkaiden valinnassa? Ota meihin yhteyttä!

Käyttökustannuksiltaan edullisimmat traktorin renkaat löydät Lapin Kumista!

Rengaskuluihin voi vaikuttaa oikealla rengasvalinnalla ja meillä Lapin Kumissa on rautainen ammattitaito ja osaaminen johon voit aina luottaa. Traktorin renkaissa tarpeesi voi olla huippuluokan tuntitulos, matala renkaan pintapaine, pienempi polttoaineenkulutus, hyvä itsepuhdistuvuus, vähäinen maaperän tiivistyminen, hyvä talvipito, iskun kestävyys, monikäyttöisyys pellolla ja tiellä, kantavuus... Tarpeita on monenlaisia ja meiltä löytyy oikea rengasratkaisu maatiloille, peltotöihin, tien ylläpitoon ja metsäteille.

Olipa traktorisi vain satunaisessa kesäkäytössä tai jatkuvassa ajossa ympäri vuoden meiltä löytyy aina oikea rengasratkaisu! Meiltä myös vanteet, sisäkumit, suolatäytöt ja rengas & vannepaketit traktorin perävaunuihin.

Palvelemme ammattitaidolla ja kattavalla valikoimalla kaikissa hintaryhmissä ja luokissa toimipisteissämme Lahdessa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa, Kemissä, Torniossa, Pellossa, Rovaniemellä ja Sodankylässä. Kaikissa toimipisteissämme on kattavat raskaan kaluston palvelut ja traktorin renkaat lisävarusteineen heti varastosta!

Olipa rengastarpeesi Michelin, BKT, Kleber tai joku muu merkki on valintasi Lapin Kumi!

Me palvelemme! Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Laadukkaat BKT-traktorinrenkaat hyvään hintaan nopeasti!

Jos haluat huippulaadukkaat traktorin renkaat, jotka tulevat vakiovarusteina mm. John Deereen, niin ole yhteydessä lähimpään toimipisteeseesi ja kysy asiantuntijoiltamme lisää!

Sodankylä, Vesa Mäkelä 040 122 5522

Rovaniemi, Sakari Erola 040 122 5500

Pello, Tapani Pasma 040 122 5544

Tornio, Juha-Pekka Koskinen 040 122 5533

Kemi, Janne –Ala Iso 040 122 5555

Oulu, Mikko Nevala 040 122 5562

Jyväskylä, Jarno Äijänen 040 122 5577

Kuopio, Pekka Rissanen 040 122 5588

BKT-traktorinrenkaat

BKT-traktorinrenkaat eli Balkrishna Industries Limited on erittäin laadukkaita ja suosittuja traktorinrenkaita valmistava yritys, jonka renkaat ovat vakiovarusteena mm. jokaisen uuden John Deeren alla, koska renkaissa on erinomaiset veto-, pito- ja kantavuusominaisuudet.

Lisäksi BKT-renkaat ovat kuuluisan Monster Jam monsteriauto-tapahtuman pääsponsori, joten BKT-renkaat kestävät todella kovaa käyttöä!

Yhtiön renkaita käyttävät huikeat 6% kaikista maailman off-highway ajoneuvoista, joita ovat mm. kaikki maanviljelyssä, maansiirrossa ja kaivosteollisuudessa käytettävät ajoneuvot.

BKT-traktorinrenkaissa on syvä ja terävä ristikudos-pintakuvio, jonka ansiosta niissä on erinomaiset pito-ominaisuudet. Leveiden renkaiden purentakuvio on lisäksi juurrutettu vahvasti renkaan runkoon, mikä lisää renkaan käyttöikää ja parantaa pito-ominaisuuksia.

Kuvioinnin ansiosta renkaalla on erinomaisen pidon lisäksi miellyttävä ajaa myös tiellä, koska renkaan ja tien kontaktipinta on hyvin tasainen ja laaja, mikä tekee ajamisesta harvinaisen tukevan ja tasaisen tuntuista. Kulkee kuin juna tiellä!

Renkaat ovat myös vahvasti viilto- ja pistosuojattuja vahvan rakenteensa ansiosta.

BKT-renkailta saat myös traktorin talvirenkaat. Niissä on monipuolisempi kuviointi, joka pureutuu napakasti lumeen niin liikkeelle lähtiessäsi kuin jarruttaessasi.

Monet renkaista soveltuvat myös kovavauhtiseen ajoon (70-90 km/h).

Ota meihin yhteyttä!

Lapin Kumi Oy

Kuinka voimme auttaa?