SUV / 4X4 kesärenkaat

Edullisimmat SUV / 4X4 kesärenkaat löydät meiltä

Tarvitsetko apua renkaiden valinnassa? Ota meihin yhteyttä!

Valitse koko

Meiltä Lapin Kumi Oy:stä löytyy laaja valikoima SUV / 4X4 kesärenkaita

SUV katumaastureissa käytetään kesärenkaana ns. katupinnalla varustetuja renkaita. Ulkonäöltään ja ominaisuuksiltaan nämä muistuttavat henkilöauton renkaita mutta ovat runkorakenteeltaan suunniteltu korkeamman painopisteen omaaviin katumaastureihin. Osassa koossa eri valmiltajilla on eri näkemyksiä onko kyseessä SUV vai henkilöauto koko joten jos autossasi on esimerkiksi 215/65R16 tai 235/55R17 rengaskoko niin kannattaa katsoa valikoima molemmista tuoteryhmistä.

Katumaastureiden lisäksi meiltä löytyy valikoimasta tuotteita myös raskaampaan maastokäyttöön. Suositut 50% / 50% renkaat tarjoavat hyvän kompromissin maasto ja maantiekäytön välillä. Näitä ovat esimerkiksi General AT3, BFGoodrich All-Terrain ja Hankook RF03.  Mikäli nämä eivät vielä riitä on saatavilla myös 80%/20% renkaita kuten esimerkiksi General X3 tai BFGoodrich Mud-Terrain. Toimimme General maastoauton renkaiden maahantuojana joten niitä löytyy varastostamme aina kattavasti.

Kun maastoautosi kaipaa uusia kesärenkaita suuntaa Lapin Kumiin! Katsotaan yhdessä juuri sinun autoosi sopiva tuote.

Tule hakemaan uudet renkaat mistä tahansa toimipisteestämme

Myyjämme auttavat mielellään teitä uusien kesärenkaiden hankinnassa. Tervetuloa kesärengas ostoksille Lapin Kumiin!

Tarvitsetko apua renkaiden valinnassa? Ota meihin yhteyttä!

Lapin Kumi Oy

Kuinka voimme auttaa?

Lapin Kumi - Point S - Palveleva Rengastalo - Footer

COVID-19 toimenpiteet Lapin Kumi Oy:ssä​

Korona viruksen takia joudumme hieman muuttamaan totuttuja toimintatapoja renkaanvaihto sesongissa.

Pyydämme varaamaan vaihtoajan sähköisesti tai soittamalla. Voit ostaa renkaat ja vanteet myös verkkokaupastamme. Myymälöissä tehtyihin ostoksiin on mahdollista käyttää Point-S rahoitustiliä joka tarjoaa 12 kk korottomaan ja kuluttomaan maksuajan.

Myymälämme puhdistetaan ja desinfioidaan useita kertaa päivässä ja myös asiakkailla on mahdollisuus käsien pesuun ja desinfiontiin.

Voit myös maksaa renkaanvaihdon nettikauppamme kautta ja hoitaa asioinnin ilman henkilökontaktia. Huippusesongissa tulemme rajoittamaan asiakkaiden määrää myymälöissämme ja sen vuoksi pyydämmekin tulemaan vain yksi asiakas / ajoneuvo.  Jos kuulut riskiryhmään niin soita meille niin teemme tarvittaessa erityisjärjestelyjä: