Työkoneen renkaat

Tarvitsetko apua renkaiden valinnassa? Ota meihin yhteyttä!

Käyttökustannuksiltaan edullisimmat työkonerenkaat löydät Lapin Kumista!

Rengaskuluihin voi vaikuttaa oikealla rengasvalinnalla ja meillä Lapin Kumissa on rautainen ammattitaito ja osaaminen johon voit aina luottaa. Työkonerenkaissa tarpeesi voi olla huippuluokan tuntitulos, pistonkestävyys, iskun kestävyys, sivuttaispito, talvipito, vakaus, lämmönkesto, kantavuus... Tarpeita on monenlaisia ja meiltä löytyy oikea rengasratkaisu teollisuuden, satamien, kaivosten, tienhoidon ja kiinteistöhuollon tarpeisiin heti varastosta!

Palvelemme ammattitaidolla ja kattavalla valikoimalla kaikissa hintaryhmissä ja luokissa toimipisteissämme Lahdessa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa, Kemissä, Torniossa, Pellossa, Rovaniemellä ja Sodankylässä. Kaikissa toimipisteissämme on kattavat raskaan kaluston palvelut ja työkonerenkaat heti varastosta!

Suomen pohjoisin renkaiden pinnoittamo takaa edulliset rengaskustannukset renkaan uuden elämän ansioista. Laadukas Bandag-pinnoitus takaa yhtä hyvät tai jopa paremmat kilometrisuoritteet verrattuna tehdasuuteen renkaaseen ja kaikki pinnoitukset tehdään kotimaisena käsityönä huippunopeasti jopa alle viikossa kaikkialle suomeen toimitettuna. Huomioi myös, että renkaan pinnoitus on merkittävä ympäristöteko ja konkreettinen tapa pienentää yrityksen CO2 päästöjä. Kemin toimipisteessämme teollisuuden tarpeita palvelee lisäksi umpikumiprässi. Toimitamme prässäyksiä asiakkaillemme ympäri suomen.

Kattava palveluverkko ja ympäri vuorokauden päivystävä 24h hälytyspalvelu takaa kaluston häiriöttömän toiminnan myös odottamattoman rengashaverin sattuessa. Meillä Lapin Kumissa on 9 toimipistettä, joissa kaikissa on kattavat raskaan kaluston palvelut ja kattava valikoima teollisuusrenkaita eri käyttötarkoituksiin ja olosuhteisiin. Olipa rengastarpeesi Michelin, Bridgestone, BKT, Barkley, Bandag, Westlake tai joku muu merkki on valintasi Lapin Kumi!

Me palvelemme! Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Laadukkaat työkonerenkaat hyvään hintaan nopeasti!

Jos haluat huippulaadukkaat työkoneen renkaat, niin ole yhteydessä lähimpään toimipisteeseesi ja kysy asiantuntijoiltamme lisää!

Sodankylä, Vesa Mäkelä 040 122 5522

Rovaniemi, Sakari Erola 040 122 5500

Pello, Tapani Pasma 040 122 5544

Tornio, Juha-Pekka Koskinen 040 122 5533

Kemi, Janne Ala-Iso 040 122 5555

Oulu, Mikko Nevala 040 122 5562

Jyväskylä, Jarno Äijänen 040 122 5577

Kuopio, Pekka Rissanen 040 122 5588

Työkonerenkaat

Meiltä löydät renkaat aina trukista maansiirtokoneisiin. Ota yhteyttä lähimpään toimipaikkaan ja kysy lisää!

Ota meihin yhteyttä!

Lapin Kumi Oy

Kuinka voimme auttaa?