Henkilöauton kesärenkaat

Meiltä Lapin Kumi Oy:stä löytyy laaja valikoima henkilöauton kesärenkaita. Varastovalikoimaamme kuuluvat Summerstar, Yokohama, Minerva, Nokian, Continental ja Michelin kesärenkaat mutta tilaamalla saamme myös lukuisia muita merkkejä esimerkiksi Nankang, Sailun, Goodyear, Pirelli ja Vredestain. Jättivarastomme takaavat että myös harvinaisemmat rengaskoot löytyvät meiltä yleensä heti hyllystä.

Kesärenkaiden uusiminen on ajankohtaista kun renkaiden kulutuspinta alkaa olemaan 3mm tai sen alle. Lain sallima minimi on 1,6mm mutta suosittelemme vaihtamaan renkaat 3mm kohdalla koska etenkin vesisateella renkaan pito-ominaisuudet huononevat ratkaisevasti. Tarkistamme renkaiden kulutuspinnan aina veloituksetta toimipisteissämme.

Kesärenkaiden kestävyyteen vaikuttaa moni tekijä. Esimerkiksi lämpimänä kesänä renkaat kuluvat enemmän kuin kylmänä. Eniten renkaiden kulumiseen voi vaikuttaa huolehtimalla ilmanpaineista jossa muistisääntönä voidaan pitää ”liian kanssa pärjää aina” eli mielummin vähän liikaa kuin liian vähän. Ilmanpaineet tarkistamme veloituksetta toimipisteissämme. Toinen kesärenkaiden kulumiseen suuresti vaikuttava tekijä ovat ohjauskulmat. Mikäli renkaissa esiintyy puolittaista kulumista tai auto on muuten levoton ajaa on syytä varata aika nelipyörämittaukseen. Teemme nelipyöräsuuntauksia Rovaniemen, Tornion, Kemin, Oulun ja Jyväskylän toimipisteissämme.

Varaa aika

Myyjämme auttavat mielellään teitä uusien kesärenkaiden hankinnassa. Voitte myös tehdä ostokset verkkokaupassamme 24/7. Meillä käy maksuvälineenä kaikki yleisimmät pankki ja luottokortit ja lisäksi tarjoamme eri rahoitusvaihtoehtoja.

Lue lisää rahoituksesta

Tervetuloa kesärengas ostoksille Lapin Kumiin!

 

Merkki

Kausi