SUV / maastoauton kesärenkaat

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kun tarvitset maasturiisi uusia kesärenkaita voit luottaa että meiltä Lapin Kumi Oy:stä löytyy jokaiseen tarpeeseen sopivat tuotteet

SUV katumaastureissa käytetään kesärenkaana ns. katupinnalla varustetuja renkaita. Ulkonäöltään ja ominaisuuksiltaan nämä muistuttavat henkilöauton renkaita mutta ovat runkorakenteeltaan suunniteltu korkeamman painopisteen omaaviin katumaastureihin. Osassa koossa eri valmiltajilla on eri näkemyksiä onko kyseessä SUV vai henkilöauto koko joten jos autossasi on esimerkiksi 215/65R16 tai 235/55R17 rengaskoko niin kannattaa katsoa valikoima molemmista tuoteryhmistä.

Katumaastureiden lisäksi meiltä löytyy valikoimasta tuotteita myös raskaampaan maastokäyttöön. Suositut 50%/50% renkaat tarjoavat hyvän kompromissin maasto ja maantiekäytön välillä. Näitä ovat esimerkiksi General AT3, BFGoodrich All-Terrain ja Hankook RF03.  Mikäli nämä eivät vielä riitä on saatavilla myös 80%/20% renkaita kuten esimerkiksi General X3 tai BFGoodrich Mud-Terrain. Toimimme General maastoauton renkaiden maahantuojana joten niitä löytyy varastostamme aina kattavasti.

Kun maastoautosi kaipaa uusia kesärenkaita suuntaa Lapin Kumiin! Katsotaan yhdessä juuri sinun autoosi sopiva tuote. Voit myös tehdä ostoksesi halutessasi nettikaupassamme joka palvelee 24/7.

 

 

Merkki

Kausi