Kesän parhaimmat kesärengastarjoukset
Katso Lapin Kumin rengastarjoukset ja hanki omasi myymälästä tai verkkokaupasta

LAPIN KUMI

Löydät meidät ympäri Suomen

Löydät Lapin Kumin 11 eri paikkakunnalta, aina pääkaupunkiseudulta Lappiin saakka. 

Katso lähin toimipisteesi ja varaa aikasi renkaiden vaihtoon nettiajanvarauksella tai ole yhteydessä suoraan myymälään. Meille voit myös aina kurvata suoraan pihaan. Lapin Kumi Lahti toimii ilman ajanvarausta!

Nähdään Lapin Kumilla!

Tervetuloa!

KEVÄÄN UUTUUSHERKKU

NOKIAN HAKKA BLUE 3

Sininen uutuus suomalaiseen makuun! Suunniteltu heille jotka haluavat parasta mahdollista mukavuutta suorituskyvystä tinkimättä. Toimii loistavasti henkilöautojen lisäksi maastureissa. Sisältää hakkaturvan!

Hinnat sisältää vannetyöt ja tasapainoituksen.

KLASSIKKO

GISLAVED ULTRA SPEED 2

Gislaved ja Lapin Kumi – molemmat hyväksihavaittuja yhdistelmiä jo vuosikymmenten ajan. Gislaved tunnettiin aikoinaan ruotsalaisena valmistajana ja yhä tänäkin päivänä tämä herkku valmistetaan Ruroopassa.

Hinnat sisältää vannetyöt ja tasapainoituksen.

SUOSIKKI

NOKIAN HAKKA BLACK 2

Nokian Hakka Black 2 on oikea valinta kun arvostat loistavaa suorituskykyä sekä nautinnollisia ajo-ominaisuuksia. Asiakkaiden ja testaajien suosikki vuodesta toiseen! Sisältää hakkaturvan.

Hinnat sisältää vannetyöt ja tasapainoituksen.

PAKETTITARJOUS

RENGAS JA VANNEPAKETTI

Yhdistä renkaat ja vanteet valmiiksi paketiksi ja säästä! Lapin Kumin henkilökunta auttaa sinua valitsemaan autoosi sopivat vanteet.

LAPIN KUMI

Suomen suurin yksityinen rengasliike

”En voisi olla enempää ylpeä siitä, mitä aikaisemmat sukupolvemme ovat saaneet aikaan, ja että saan jatkaa vaarini jalanjäljissä – yli 150 mahtavan työtoverin kanssa – nyt jo kolmannessa sukupolvessa sitä, minkä hän aloitti: Suomalaiset ihmiset ja olosuhteet tuntevaa, sinua ja muita suomalaisia aidosti palvelevaa rengastaloa.” 

Ville Ruokanen, Toimitusjohtaja Lapin Kumi Oy

Previous
Next
Lapin Kumi Oy